Awkward

Dramakomedi som kretsar kring tonåringen Jenna Hamilton. Jenna verkar vara osynlig för resten av skolan tills hon helt plötsligt blir kändis efter att man av misstag tror att hon försökt begå självmord. Awkward handlar om de specifika händelser vi är med om under våra utvecklingsår och som formar oss - ibland till det bättre och ibland till det sämre.
  • Awkward #201

   Resolutions

   Jenna undviker att ta itu med avslöjandet att det var hennes mamma som skrev carefrontation-brevet - tills Jakes julklapp tvingar henne att bestämma sig för om hon är redo att lämna sitt förflutna med Matty bakom sig.

  • Awkward #202

   Sex, Lies and the Sanctuary

   Nu när hennes förhållande med Jake äntligen är officiellt njuter hon av sin nya relationsstatus, tills hon hör talas om den dolda kameran som filmade vid Sanctuary under flera månader. Hon gör sitt bästa för att förstöra filmen.

  • Awkward #203

   Three's a Crowd

   Jenna försöker vara snäll mot Matty för att göra Jake glad, men det är svårt att ignorera Mattys flirtande och efterhängsamhet. Hans handlingar får henne att undra vem som verkligen är problemet i deras trio.

  • Awkward #204

   Are You There God? It's Me, Jenna

   Jenna funderar fortfarande på föräldrarnas skilsmässa och känner sig skyldig. Hon söker förlåtelse från en högre makt på ett kyrkoläger.

  • Awkward #205

   My Love is a Black Heart

   Medan Jenna förbereder sin första Alla hjärtans dag med sin pojkvän blir både hon och Tamara svartsjuka när de inser att deras före detta pojkvänner har kommit över dem och är redo att gå vidare.

  • Awkward #206

   What Comes First: Sex or Love?

   Jenna funderar på Jakes kärleksförklaring och försöker komma underfund med om hon skulle känna sig säkrare på sina känslor om hon har sex med honom.

  • Awkward #207

   Another one Bites the Dust

   Jenna känner sig äntligen säker på sina känslor för Jake och har bestämt sig för att det äntligen är dags. Men hennes beslutsamhet stöter på hinder i form av moster Allys bröllop, en man från hennes mammas förflutna och en ränksmidande Sadie.

  • Awkward #208

   Time After Time

   Dålig tajming och avslöjanden förkrossar både Jenna och Jake.

  • Awkward #209

   Homewrecker Hamilton

   Jenna är plågad av sina kärleksbekymmer och försöker komma underfund med hur hon ska reda ut sitt röriga kärleksliv tills... ett oväntat SMS försätter hennes problem i strålkastarljuset.

  • Awkward #210

   Pick Me, Choose Me, Love Me

   Efter att hon släppt sin blogg verkar alla ha åsikter om Jennas liv. Men medan alla andra finner det underhållande vill Jake och Matty ha svar.

  • Awkward #211

   Once Upon a Blog

   Jennas fantasi löper amok när hon försöker få sin blogg att verka påhittad i ett försök att ändra sitt öde. Genom att omforma och undersöka sitt förflutna försöker Jenna komma underfund med sin framtid.

  • Awkward #212

   The Other Shoe

   Jennas beslut angående killarna offentliggörs. I kombination med en resa till Europa verkar allt gå som Jenna vill. Men något händer som får Jenna att ifrågasätta om det alltid är så bra att få allt man önskar.