Teen Mom 2

Livet för de unga mammorna Leah, Jenelle, Kailyn och Chelsea forstätter. Teen Mom 2 handlar om utmaningen i att vara en ung mamma men också om att hantera vuxenlivet, relationer, karriärer och sin ekonomi samtidigt som de uppfostrar sina barn.
  • Teen Mom 2 #401

   Under Pressure

   Leahs känslor för Corey flammar upp igen. Under tiden tillbringar Jenelle och Gary tid med Jace. Kailyn och Jo hamnar i slagsmål och Kailyn drar saken inför rätta. Chelsea är orolig för att hon kan vara gravid igen.

  • Teen Mom 2 #402

   Love Hurts

   Kailyn och Jo går till domstolen för att ta itu med skyddsordern. Chelsea går sin första dag i skönhetsskolan. Leah uttrycker starka känslor för Corey och Jenelle upptäcker att Gary hade sex med hennes bästa vän.

  • Teen Mom 2 #403

   The Future is Now

   Leah är kluven mellan Corey och Jeremy. Adam sms:ar till Chelsea för att få träffa Aubree, men det går inte som planerat. Jenelle blir klar med sin skyddstillsyn och Kailyn tar med Isaac hem till Jo för första gången sen hon ansökte om skyddsordern.

  • Teen Mom 2 #404

   Faded Love

   Kieffer och Jenelle dejtar igen. Kailyn vill gå till rätten för att ändra på hennes och Jos vårdnadsavtal. Chelsea berättar för sin mamma om graviditets-skräcken. Jeremy konfronterar Corey om hans avsikter med Leah.

  • Teen Mom 2 #405

   So Hard to Say Goodbye

   Chelsea är frustrerad över att hon måste flytta. Leah tar ett beslut om vem hon vill vara tillsammans med. Jenelle hamnar i våldsamt gräl med Kieffer. Kailyn och Javi tar ett stort steg i sin relation.

  • Teen Mom 2 #406

   Fall to Pieces

   Gary och Jenelle är tillsammans igen och hon försöker att vara mer ansvarsfull. Kailyn får ett våldsamt utbrott mot Javi, vilket hotar deras relation. Chelsea får veta om Adams nya flickvän och Leah planerar sitt bröllop.

  • Teen Mom 2 #407

   For Better or For Worse

   Leah and Jeremy gifter sig i tingshuset. Adam försöker att göra Chelsea svartsjuk. Gary har en stor överraskning till Jenelle. Kailyn och Javi diskuterar möjligheten att ta värvning i militären och att gifta sig.

  • Teen Mom 2 #408

   Don’t be Cruel

   Gary och Jenelle hamnar i ett häftigt gräl som gör att de båda blir arresterade. Leah flyttar in i sitt nya hus. Chelsea talar med sin advokat om Adams konstiga brev. Kailyn och Javi funderar på att gifta sig i Las Vegas.

  • Teen Mom 2 #409

   Sweet Dreams

   Leah försöker nå fram till sin biologiske far och Jenelle går till rätten för att möta anklagelserna efter bråket med Gary. Javi klarar flygvapentestet och han och Kailyn diskuterar äktenskap på allvar. Chelsea beslutar sig för att ta en paus från skolan.

  • Teen Mom 2 #410

   For Love and Money

   Leah och Jeremy gifter sig i Myrtle Beach. Javi har en stor överraskning för Kailyn. Jenelle, Barb och Kieffer firar Jaces tredje födelsedag men Jenelle avslöjar att hon har allvarliga pengabekymmer. Chelsea firar sin 21-årsdag.

  • Teen Mom 2 #411

   Hard Knocks

   Chelsea firar Aubrees tredje födelsedag. Jenelle får veta att hon har mycket liten chans att få vårdnaden om Jace. Leah tar Ali till en neuromuskulär specialist och Kailyn berättar till slut för Jo om sina planer med Javi.

  • Teen Mom 2 #412

   The End of the Road

   När hon upptäcker att Jenelle använder droger, försöker Barbara att få henne tvångintagen. Chelsea återvänder till skönhetsskolan. Kailyn och Javi gifter sig innan Javi skeppas iväg till rekryternas träningsläger. Leahs dotter genomgår medicinska tester.