Teen Mom 2

Livet för de unga mammorna Leah, Jenelle, Kailyn och Chelsea forstätter. Teen Mom 2 handlar om utmaningen i att vara en ung mamma men också om att hantera vuxenlivet, relationer, karriärer och sin ekonomi samtidigt som de uppfostrar sina barn.
  • Teen Mom 2 #101

   Nothing Stays the Same

   Festtjejen Jennelles mamma vill ha vårdnaden om baby Jace, medan Leah försöker vinna tillbaka tvillingarnas pappa. Chelsea och baby Aubree flyttar ut och Kailyns pojkvän gör slut med henne.

  • Teen Mom 2 #102

   So Much to Lose

   Leah tar tvillingarna till läkaren och vänder sig till Coreys familj för tröst. Chelseas vänner är besvikna över att hon är tillbaka med sitt ex Adam. Kailyn provar på att dejta en ny kille. Jennelle flyttar hem.

  • Teen Mom 2 #103

   Change of Heart

   Kailyn får ett ultimatum av Jos föräldrar medan Jennelle går med på att skriva över vårdaden av Jace på sin mamma.Leah och Corey blir tillsammans igen och Chelsea ger Adam en chans till.

  • Teen Mom 2 #104

   Moving In, Moving On

   Kailyn behöver låna pengar av Jo för att betala för skolan och Chelsea vill att Adam ska flytta in så att Aybree får en normal familj. Jennelle går ut och festar med sin nya kille medan Leah och Corey börjar leta efter eget boende.

  • Teen Mom 2 #105

   Too Much, Too Fast

   Jennelle listar ut hur hos ska betala för skolan, och det blir tufft för Corey och Leah när hon stannar hemma med tvillingarna på heltid. Chelsea berättar inte för sin pappa att Adam flyttat in. Kailyn börjar skolan.

  • Teen Mom 2 #106

   Taking Sides

   Adam tvingar Megan att flytta ut och Barbara hjälper Jennelle att få ekonomiskt stöd. De firar Jaces 1-årsdag. Leah och Coreys romans hettar till och Kailyn flyttar tillbaka till Jos föräldrar, men hon vill inte vara med Jo.

  • Teen Mom 2 #107

   Switching Gears

   Corey friar till Leahmen Alis utveckling oroar. Chelsea fokuserar på skolan medan Kailyn skaffa ett andra jobb för att ha råd med en lägenhet. Jennelle och Keiffer tvingas lämna sin kompis hus.

  • Teen Mom 2 #108

   Pushing the Limit

   Jennelle och Keiffer flyttar in till Barbara och Chelseas pappa försöker få Adam att skaffa ett jobb. Kailyn börjar dejta sitt ex. Leah och Corey lägger bröllopsplanerna på is för att ta Ali till sjukhuset för en MRI.

  • Teen Mom 2 #109

   Slippery Slope

   Kailyn flyttar tillbaka till sin mamma när Jo får reda på att hon dejtar Jordan igen. Leah och Corey får goda nyheter. Jennelle och Keiffer vill flytta till New Jersey och det fortsätter att gå utför mellan Chelsea och Adam.

  • Teen Mom 2 #110

   Two Steps Forward

   Leah börjar tveka inför bröllopet, medan Chelsea och hennes vänner gör en liten resa för att fira att hon gjort slut. Jennelle och Corey stjäl Barbaras kreditkort, men hon kommer på dem. Kailyn flyttar hem till sin mamma.

  • Teen Mom 2 #111

   One Step Back

   Chelseas nya kille distraherar henne från studierna och Jennelle åker fast för att ha stulit sin mammas kreditkort. Kailyn lägger in en ansökan om ett vårdnadsavtal med Jo, medan Leah och Corey åker till läkaren med Ali för kontroll.

  • Teen Mom 2 #112

   Judgment Day

   Chelsea förbereder Aubrees första födelsedag medan Jennelle arresteras för inbrott. Kailyn skriver under ett avtal om delad vårdad. Leah och Corey gifter sig.