Geordie OGs

  • Geordie OGs #101

   Back - With a Bump

   Aaron missar tåget till en presskonferens om hans viktiga MMA-match på Wembley. Kommer han att hinna? Gaz bjuder in Aaron och Thalia för att träffa lille Chester. Holly och Jacob letar hus och Marnie går på första ultraljudet.

  • Geordie OGs #102

   From Radgie to Riches

   Marnie och Casey gör en glamourplåtning för OK! och visar babybulan. Holly blir nervös inför ett tv-framträdande om nättroll. Gaz tar med Emma på dejt och Aaron får höra om exflickvännens bebisnyheter.

  • Geordie OGs #103

   It's a Family Affair...

   Tidningen OK publicerar Marnies babynyheter och hon ger Casey en sexig födelsedagdpresent. Det blir kulturkrock när Jacob träffar Hollys kompisar. Aaron pratar psykisk hälsa med Nathan och Sam. Emma ger Gary hans livs överraskning.

  • Geordie OGs #104

   Life's a Beach

   Marnie och Casey går på profylaxkurs och Marnie gör en bikiniplåtning för tidningen Closer. Emma och Gaz tar med Chester till stranden. Holly har fest och Aaron går på MMA-match för att insupa atmosfären innan han själv ska tävla på Wembley.

  • Geordie OGs #105

   Here for the Drama

   Gary och Emma har speciella nyheter, och Aaron tränar inför sin comeback. Holly besöker överhuset, och Marnie och Casey får en chock när en bild på Casey hamnar hos en tidning.