Teen Mom Young Mom's Club: All Media

Teen Mom: Young Moms Club följer Heather, Chandlar, Nikki, Nicole, Alyssa och Cheyenne. Från moderskap till romans och mer därtill försöker de navigera på det enda sätt de kan: tillsammans.
  • Teen Mom Young Mom's Club: All Media #101

   On the Fence

   En grupp vänner måste bestämma huruvida de ska släppa in f.d. bästisen Chandlar från high school i sina liv igen. Nikki får stå ut med att hennes mamma pressar henne att gifta sig och Heathers dåliga hälsa gör att babyfesten känns stressig.

  • Teen Mom Young Mom's Club: All Media #102

   Out of Chances

   De häsloproblem Heather dras med efter sin graviditet tvingar henne att fatta ett livsförändrande beslut. Cheyennes mamma erbjuder Cheyenne en ekonomisk livlina. Nicole kommer närmare sin nye pojkvän Michael.

  • Teen Mom Young Mom's Club: All Media #103

   You Choose Him Over Us

   Chandlar kämpar för att få släkt och vänner att acceptera hennes beslut att ge Aaron en chans till. Heather är på banan igen efter förlossningen. Nikki har problem med att få pojkvännen att förstå att hon vill ha en karriär som modell.

  • Teen Mom Young Mom's Club: All Media #104

   Fix Me

   Chandlar är äntligen redo att bryta med Aaron för gott. Nu när Heather mår bättre försöker hon få fart på sitt företag. Cheyenne är rädd att det håller på att ta slut mellan henne och hennes man. Alyssa snabbar på med bröllopsförberedelserna.