Car Crash Couples

"Car Crash Couples" är ett nytt dejtingprogram där fyra par får testa sina förhållanden i en biltävling på skumpiga vägar över hela Europa, där de även ställs inför dagliga utmaningar.
  • Car Crash Couples #101

   101

   Loppet startar i Storbritannien. Fyra par, med sina egna relationsproblem (ett av paren känner inte varann sen förut), måste hitta vägen till målet utan GPS. Vägen till målet kantas av utbrott, men vem vinner?

  • Car Crash Couples #102

   102

   Loppet går över kanalen till Amsterdam. Hunter är ute på djupt vatten med Steph, och helvetet brakar loss när Rob släpper bomben att Stephanie inte är den enda för Hunter... Är tävlingen för mycket för dem redan?

  • Car Crash Couples #103

   103

   Loppet fortsätter och sprickorna blir tydliga. Stephanie och Hunter gör sitt bästa för att reparera skadan. I Tyskland börjar Joey och Frida samarbeta som ett lag, ser vi början på en ny romans?

  • Car Crash Couples #104

   104

   Paren vaknar i Tyskland och sprickorna i grupperna är kvar. Utmaningen i Schweiz får några av paren att gå över gränsen. Bränslet är nästan slut i Hunters och Stephs relation, kan de hitta tillbaka till rätt riktning?

  • Car Crash Couples #105

   105

   Halvvägs genom loppet blir det för mycket för Hunter och Steph. Med bara tre par kvar, blir läget spänt när Frida krossar Joeys hjärta och slår runt i Milano.

  • Car Crash Couples #106

   106

   Paren vaknar i glamorösa Monte Carlo och ett nytt par dyker upp för att röra till det, Geordie Shores Holly och Kyle! När lagen äntligen kommer till den franska staden Arles avslöjas Fridas avsikter med Kyle.

  • Car Crash Couples #107

   107

   Det blir en spänd start. Nykomlingarna Holly och Kyle oroas för vad de gett sig in på, de hoppade ju på långresan för att fly från drama och jobba på sin vänskap.

  • Car Crash Couples #108

   108

   När paren kommer fram till Paris, räcker kärleken i luften till, för att Clayton ska öppna sig för Alex? Kommer Rob att fria? Kommer exen Holly och Kyle och singlarna Joey och Frida bli vänner? Och vilket par vinner?