Fired by Mum and Dad

För att undersöka varför deras barn inte får jobb kollar föräldrar i hemlighet upp hur de uppför sig i ett drömjobb MTV gett dem. Om deras arbetsskygga ungdomar inte skärper sig kommer föräldrarna att dra in på underhållet.
  • Fired by Mum and Dad #101

   Robyn

   Robyn har fått sparken från 30 jobb, så när hon får jobb på en skönhetssalong lär det bli hett om öronen, När chefen får reda på att hon förstört företagets egendom och svurit åt kunderna bjuder han in hennes föräldrar att bevittna saken.

  • Fired by Mum and Dad #102

   Molly

   Molly ger alltid upp, men nu har hon fått sitt drömjobb: Att boka fotomodeller. Men kan hon fortfarande snacka sig fri efter att ha strulat till en uttagning, eller kommer hon att sumpa sitt livs chans och få sparken av sina föräldrar?

  • Fired by Mum and Dad #103

   Emily

   Emily drömmer om att bli skådespelare och får jobb på en nöjespark, men cheferna blir snart irriterade på att hon alltid vill stå i centrum. Kan hon skärpa sig eller missar hon sitt livs chans och får sparken av sina föräldrar?

  • Fired by Mum and Dad #104

   Antonio

   Antonio har problem med auktoriteter och får utlopp genom att boxas. Hans mamma blir glad när han får jobb som partyplanerare, men blir vansinnig när hon ser hur han uppför sig. Kan han gottgöra det genom att anordna århundradets fest?

  • Fired by Mum and Dad #105

   Jasmine

   Jasmine bor fint och behöver inte jobba, men hennes slappa liv driver föräldrarna till vansinne. Så när hon får jobb på ett modehus tar hon det genast, men det dröjer inte länge innan föräldrarna kallas in för att se hur hon missköter sig.

  • Fired by Mum and Dad #106

   Jodie

   Partypinglan Jodie får sitt drömjobb på Sotheby's, men från den stund hon träffar chefen går allt åt skogen. Hon tror ändå att hon fått jobbet, men när hon kliver in i styrelserummet möts hon av sina föräldrars ursinniga blickar.

  • Fired by Mum and Dad #107

   Joe

   Joe har fått en sista chans av sina föräldrar. Han får jobb på ett eventföretag, men när han tömmer halva baren på en fest kallas föräldrarna in. Kan han gottgöra det genom att anordna en stor sommarbal med Little Mix?

  • Fired by Mum and Dad #108

   Todd

   Todds rika kompisar finansierar hans luxuösa livsstil, så när han får ett jobb blir hans föräldrar överlyckliga. Men han ställer till det genom att stöta på sin handledare och förolämpa arbetskamraterna. Skärper han sig eller får sparken?