Teen Mom OG

I ett decennium delade kvinnorna i MTV: "Teen Mom OG" med sig av sina utmaningar, triumfer och familjer. Den här säsongen firar vi tio år med Amber, Catelynn, Maci och Cheyenne, som kämpar på i vardagen.
  • Teen Mom OG #601

   Put A Ring On It

   Amber och Gary löser äntligen sin vårdnadstvist om Leah. ​Farrah planerar att flytta till LA, men ifrågasätter relationen med Simon. Catelynn och Tyler funderar på att skaffa ännu ett barn, och mammorna reser till LA.

  • Teen Mom OG #602

   Tweet Tweet

   Farrahs mamma konfronterar Simon på Sophias sjuårskalas. Amber hanterar det senaste medieryktet om Matt. Catelynns depression kommer tillbaka, och hon söker hjälp hos dr Drew.

  • Teen Mom OG #603

   Don't Panic

   Maci och Taylor upptäcker att den oväntade graviditeten är längre gången än de trott. Matt tar Amber till sin hemstad där hon träffar en av hans familjemedlemmar.

  • Teen Mom OG #604

   Animal Instincts

   Maci och Taylor planerar sitt bröllop. Leah är sårad för att Amber glömt att hälsa på henne. Farrah bjuder in Simon för att fira påsk med hennes familj, men slänger sen ut honom för att han inte bryr sig tillräckligt.

  • Teen Mom OG #605

   Hello, Goodbye

   Catelynn och Tyler tar ett känslosamt avsked när hon ger sig av till ett behandlingshem för sin ångest och depression. Maci och Taylor köper ett större hus som passar deras växande behov.

  • Teen Mom OG #606

   Second Guessing

   Maci och Taylor ifrågasätter sitt beslut att gifta sig så snart, medan Farrah och Simon får goda råd om sin relation från dr Jenn. Catelynn har hemlängtan, så Tyler och Nova besöker henne på behandlingshemmet.

  • Teen Mom OG #607

   The Long Road Home

   Macis dotter Jayde är orolig för att Ryan inte finns där för Bentley. Farrah flyttar till Los Angeles, men fortsätter att gräla med Simon när han försöker hjälpa till. Amber och Matt gör sig redo för att Leah ska komma till deras nya hem.

  • Teen Mom OG #608

   Mother’s Day

   Maci och Taylor har fått sitt tredje barn, men är fortfarande oroliga för att Ryan inte finns där tillräckligt for Bentley. Gary försöker samarbeta med Amber, men upptäcker att det fortfarande är spänt mellan dem.

  • Teen Mom OG #609

   The Tipping Point

   Amber är rädd att hon har utvecklat ett matberoende och kontaktar en läkare, Farrah öppnar en yogurtglassbar, och Tyler är orolig för att Catelynn faller tillbaka i gamla mönster.

  • Teen Mom OG #610

   Lemons into Lemonade

   Amber och Gary är redo för Leahs första skoldag, och Catelynn fortsätter brottas med ångest och depression.

  • Teen Mom OG #611

   Surprise Surprise!

   Amber och Matt försöker få stopp på ryktena och får besök av Matts strulige son, Farrah har personalproblem på FroCo, och Tyler och Catelynn firar Butchs första år i frihet.

  • Teen Mom OG #612

   The Ties That Bind

   Amber och Matt erbjuder Matts son att bo hos dem för att hålla honom nykter, Farrah hälsar på Dereks familj men måste snabbt åka hem igen, och Catelynn och Tyler firar ett år som gifta men är rädda att de inte får träffa Carly.

  • Teen Mom OG #613

   Ginger’s Last Binger

   Farrah och hennes mamma river upp gamla sår i familjen, Matt erbjuds ett bokkontrakt, men han och Amber störs av skvallerpressen, och Maci och Taylor flyger till Las Vegas för möhippa och svensexa.

  • Teen Mom OG #614

   Cray Gardens

   Gary ber motvilligt Amber om hjälp med Leah när Kristina har en akut familjesituation, Maci lär känna Ryans nya flickvän bättre, och Catelynn och Tyler upptäcker att de inte kan flytta in i sitt nya hus.

  • Teen Mom OG #615

   I Do!

   Amber går till plastikkirurgen för att lindra sin depression och dåliga självbild, medan Farrah och hennes mamma försöker försonas efter det obekväma mötet med Debras pojkvän.

  • Teen Mom OG #616

   A Fresh Start

   Maci och Ryan försöker koordinera halloweenfirandet med Bentley, Amber ser fram emot sin nya affärsmöjlighet, men blir besviken när Gary inte låter Leah sova över hos henne.

  • Teen Mom OG #617

   Hello Again World!

   Tyler är mindre optimistisk än vanligt när Butch kommer ut ur fängelset igen, Farrah och Simon funderar över sitt förhållande, och Maci ordnar födelsedagskalas för Bentley

  • Teen Mom OG #618

   Lil’ Starburst

   Catelynn och Tyler firar Novas födelsedag och funderar på fler barn, Farrah fattar ett stort beslut om sin och Sophias framtid, och Amber och Gary ordnar födelsedagskalas för Leah.

  • Teen Mom OG #619

   Blue Christmas

   Amber är frustrerad för att Leah är hos henne så sällan, Ryans flickvän uppmanar honom att kommunicera bättre med Maci om Bentley, och Catelynn överraskar Tyler med en vinterresa.

  • Teen Mom OG #620

   Let's Try To Get Along

   Maci berättar för Ryans fästmö Mackenzie om svårigheterna med föräldrasamarbetet, medan Amber planerar en modevisning för att puffa för hennes onlinebutik. Catelynn och Tyler får klart för sig att de har olika uppfattning om barnuppfostran.

  • Teen Mom OG #621

   The Forever Knot

   Tyler bestämmer sig för att vara mer optimistisk om Butchs nykterhet, medan Farrah ifrågasätter sin mammas förhållande med hennes fästman. Ryans familj får veta att Maci inte vill att Bentley besöker Jen och Larry.

  • Teen Mom OG #622

   Viva Las Vegas

   Maci är orolig över Ryans fritidsaktiviteter medan Catelynn och Tyler startar en onlinebutik för barn. Farrah jobbar på sin relation med sin mamma genom hypnoterapi, medan Amber och Matt nästan rymmer till Las Vegas för att gifta sig.

  • Teen Mom OG #623

   Making Waves

   Amber, Maci, Catelynn och deras äkta hälfter åker till Puerto Rico och Maci kämpar med att hjälpa Ryan att lösa sina problem. Farrah får en inbjudan att tala om hennes tre företag på SXSW.

  • Teen Mom OG #624

   Love in La La Land

   Maci och Taylor jobbar på sitt äktenskap i parterapi medan Farrah går på dejt med Asaf, som hon stötte på på en aftershow. Gary ber Amber att hjälpa honom överraska Leah med ett nytt hus.

  • Teen Mom OG #625

   Friday the Thirteenth

   Catelynn och Tyler skaffar förskoleplats åt Nova medan Maci har en överraskningsfest för Taylor. Simon hypnotiserar sig för att komma över Farrah medan Amber och Matt bestämmer sig för var de ska gifta sig. Tjejerna reser till New York.

  • Teen Mom OG #626

   We Are Family

   Amber firar påsk med Gary men blir besviken när det dyker upp en ny otrohetsskandal kring Matt. Catelynn och Tyler hittar sitt drömhus, medan Farrah försöker lära känna sin mammas fästman.

  • Teen Mom OG #627

   Truth be Told

   På familjesemestern i Key West grälar Farrah och Debras fästman David om bristen på respekt mellan dem, Catelynn och Tyler lägger ett vinnande bud på sitt drömhus, och Maci försöker konfrontera Ryan.