Ex on the Beach

1 strand och 8 hungriga singlar söker alla efter en ny romans. Allt är fantastiskt & stämningen är på topp tills deras ex dyker upp - en efter en. I vär nya realityserie så får vi följa åtta singlar (hälften tjejer, hälften killar) som tror att de är med i ett program om att finna sin bättre hälft på en lyxsemester i solen. Tyvärr så är det långt ifrån sanningen. Våra kameror kommer följa deltagarnas varje steg, allt eftersom deras ex anländer, en efter en. Varje ex kommer ha olika motiv, alltifrån att vinna tillbaka sin kärlek till att ge igen för gammal ost.
  • Ex on the Beach #601

   101

   Åtta sexiga singlar upptäcker att deras dröm om sommarkärlek blir en mardröm när allt fler ex än nånsin kommer för att skapa kaos. Zahida krigar med Maisie om Sean, men det är när det första exet kommer som den verkliga förödelsen sker.

  • Ex on the Beach #602

   102

   Det kokar i villan när inte bara ett utan tre ex anländer och skapar kaos för turturduvorna Ross och Harriette. Zahidas ex Joe tappar kontrollen och Alex hotar att dränka sig i tårar.

  • Ex on the Beach #603

   103

   Singlarnas elände fortsätter när Sean rör sig från Zahida till Zaralena, och Harriettes kärlekstriangel blir värre. Maisie vill att nåt ska hända och Aaron från "Geordie Shore" gör spektakulär entré, men vem av exen är hans?

  • Ex on the Beach #604

   104

   Det blir spänt i villan när Zaralena får känna på Zahidas vrede. Det nya exet skapar revirtänkande hos killarna. Josh har ögonen på Nicole, men tar det slut när hon upptäcker en fruktansvärd hemlighet?

  • Ex on the Beach #605

   105

   Adam avslöjar sina känslor för Nicole, och Jack och Josh vill ha nytt blod i villan. Zaralena och Aaron kommer närmare varandra, och Ross och Harriette tillbringar natten i takvåningen. Men ett nytt ex är olycksbådande för dem alla.

  • Ex on the Beach #606

   106

   Terrorpaddan ställer till det för Becca. Harriettes hjärtesorg blir värre och Zaralenas elände fortsätter, men det är det senaste exet som hotar skapa det värsta kaoset.

  • Ex on the Beach #607

   107

   Ankomsten av ett nytt ex skapar kaos i villan. Nicole inser sanningen om Jacques Fraser, medan det är svajigt mellan Ross och Harriette igen. Zaralena fattar ett stort beslut.

  • Ex on the Beach #608

   608

   Jacques Fraser får till slut sitt straff. Det nyaste exet stormar stranden och villan, sätter en kil mellan Sean och Zahida, och skapar kaos för resten.

  • Ex on the Beach #609

   609

   Två nya ex kommer, till Aarons glädje och Beccas förtvivlan. Maisie når sin absoluta botten, Harriette får en spektakulär härdsmälta, och Sean och Jack brakar samman.

  • Ex on the Beach #610

   610

   Terrorpaddan tillkännager ett stort grekiskt bröllop för Sean och Zahida, men när det sista exet kommer blir det kaos av firandet. Harriette får chockerande besked från Ross.