Generation Cryo

Vår nya dokumentärserie Generation Cryo är ett 60-minuters program om 17-årige Breeanna som ger sig ut på en känslomässig jakt för att hitta sina syskon och att lära sig mer om sin far - den anonyma spermadonatorn #1096.
  • Generation Cryo #101

   Who's Your Daddy

   Bree, en 17-åring i high school som blev till genom spermadonation, upptäcker att hon har minst 15 halvsyskon jorden över och ger sig av på ett äventyr för att hitta dem och kanske även donatorn.

  • Generation Cryo #102

   Come To Grips

   Bree besöker Cryobank i Kalifornien tillsammans med sina halvsyskon Jesse och Jayme för att lämna in en officiell ansökan om att få kontakta deras donator. I Boston hjälper Jesse B. Bree att hitta viktig information om deras donator.

  • Generation Cryo #103

   We're Your Family

   I Boston får Bree bra kontakt med sina halvsystrar Paige och Molly, som inte riktigt är tillfreds med tanken på att de kommit till genom spermadonation. Paige och Molly hjälper Bree med ett stort genombrott i jakten på deras spermadonator.

  • Generation Cryo #104

   Closing In

   Bree får sällskap av sina halvsyskon Jonah, Paige och Molly på en resa till Kalifornien för att ta reda på vem deras spermadonator kan vara.

  • Generation Cryo #105

   The Reunion

   Donatorfamiljerna samlas för en återförening i Lake Tahoe och Bree och hennes halvsyskon Jonah, Paige och Molly berättar för de andra vad de har fått reda på om spermadonatorn.

  • Generation Cryo #106

   One Last Trip

   Bree berättar att hon äntligen har fått svar från spermadonatorn. Men meddelandet får Bree att ifrågasätta om hon verkligen kan göra plats för donatorn i sitt liv.