Big Tips Texas

Big Tips Texas är en dokumentärserie om ett gäng tjejer som arbetar på den lokala baren "Redneck Heaven" i Dallas, Texas. De har stora drömmar och tänker göra allt för att förverkliga dem - ett skift i taget. Varse sig de festar, planerar för framtiden eller hoppar i gyttjan på ranchen så är en sak säker - det viktigaste i livet är att ha kul.
  • Big Tips Texas #101

   101

   Träffa tjejerna som jobbar på Texas galnaste bar. Den nya tjejen Morgan och veteranen Ambers misstänksamhet mot varandra leder till handgemäng. Morgan jagar sina ryttardrömmar, men inser snart att det inte blir lätt.

  • Big Tips Texas #102

   102

   Amber och Morgans barbråk orsakar dramatik på arbetsplatsen. Kristyn har siktet inställt på Redneck Heavens karriärstege, men hon gör det inte lätt för sig när hon förråder sin chef Typhani.

  • Big Tips Texas #103

   103

   Typhani meddelar om Kristyn får sin efterlängtade befordran. Tjejerna välkomnar den nya tjejen Mimi in i familjen. Typhani får spel när Kristyn är respektlös mot henne på ett reklamjippo.

  • Big Tips Texas #104

   104

   Typhani läxar upp Kristyn och Morgan för deras rackartyg på reklamjippot. Morgan kämpar för att hitta rätt tävlingshäst. Det ryktas att Mimi är intresserad av Morgans pojkvän, vilket leder till bråk.

  • Big Tips Texas #105

   105

   Tjejerna försöker lista ut vem som startat rykten om Mimi. Amber inser att hennes far är orsaken till att hon bråkade med Mimi. Tjejerna förbereder sig för årets största kväll då de ska ha på sig allt utom kläder.

  • Big Tips Texas #106

   106

   Mimi blir en heders-veteran när de nya tjejerna vägrar acceptera henne. Chance säger till Morgan att hon måste koncentrera sig på hästar och sluta på Redneck. Morgan och Amber bråkar på stans finaste restaurang.

  • Big Tips Texas #107

   Cowgirl Camp Out

   Typhani ordnar en obligatorisk campingresa i hopp om att tjejerna ska lösa sina problem och bli vänner. Morgan och Chances förhållande gungar efter en hemsk middag med Chances familj.

  • Big Tips Texas #108

   108

   Trots den nya systerskapskänslan från campingen stör sig tjejerna fortfarande på Mimi, vilket leder till ett storbråk hemma hos Typhani. Sabrinas ekonomiska problem gör henne ännu mer irriterad.

  • Big Tips Texas #109

   Party Poopers

   Tjejerna plockar upp bitarna efter grälet på Typhanis poolparty. Jillian får ett sjukdomsbesked som blir en nära-döden-upplevelse.

  • Big Tips Texas #110

   Relationship Rodeo

   Morgan och Chances förhållande knakar i fogarna när Chance kräver att Morgan ska sluta på Redneck Heaven. Kristyn får bra nyheter om klädlinjen.

  • Big Tips Texas #111

   Make Ups and Break Ups

   Morgan återförenas med Chance, men hennes förhållande med Kristyn hotas när deras pojkvänner inte tål varandra. Mimi är intresserad av en man som inte har suttit inne.

  • Big Tips Texas #112

   Texas Turmoil

   Tjejerna har fått två nya "frenemies" på halsen: Morgan och Kristyn. Amber börjar dejta en ny kille som är perfekt för henne, men problem uppenbarar sig. Mimi och Colton tar nästa steg i sitt förhållande.

  • Big Tips Texas #113

   Friendtervention

   Tjejerna måste än en gång betala borgen för Amber och är rädda att det går utför för deras vän. Mimi får reda på att hon är gravid och måste berätta nyheten för Colton och sin mamma.

  • Big Tips Texas #114

   Cowgirl Up

   Ambers försök att ha kul utan alkohol är kortlivat. Sabrina lappar ihop förhållandet med sin mamma, medan Morgan och Kristyn försöker fixa problemen i sin vänskap. Tjejerna samlas för att stötta Morgan när hon gör rodeodebut.