Teen Mom 3

De är inte längre gravida 16-åringar, men i den känslosamma första säsongen av “Teen Mom 3” inser de att det är svårare än vad de trodde att försöka balansera föräldraskap med tonårsstress. Första gången vi träffadeMackenzie, Katie, Briana och Alex så hade de precis fått varsin bebis. Nu har de stigit in i föräldrarollen samtidigt som de försöker överleva i sin tonårsvärld.
  • Teen Mom 3 #101

   Hope For The Best

   Briana går till rätten på grund av hennes ex Devoin. Katie bråkar med Joey om att ta ansvar. Alex ex Matt kommer hem från torken och ifrågasätter deras förhållande. Mackenzie och Josh bråkar på tvåårsdagen.

  • Teen Mom 3 #102

   Second Thoughts

   Briana vet inte om hon verkligen ska utfärda besöksförbud mot Devoin. Mackenzie vill att Josh flyttar in med hennes familj, och Alex har problem med Matt. Joey har helt oväntad en fråga att ställa till Katie.

  • Teen Mom 3 #103

   Growing Up Fast

   Katie och Joey bråkar om pengar och Briana låter Devoin passa Nova för första gången. Alex och Matt jobbar på deras förhållande, medan Mackenzie går bakom ryggen på sin mamma och skaffar preventivmedel.

  • Teen Mom 3 #104

   Pushing The Envelope

   Mackenzie och Josh går på skolbalen, medan Briana känner sig överväldigad av alla utgifter. Katie och Joey bestämmer sig för att gå i terapi, och Alex får veta att Matt har pratat med en annan tjej.

  • Teen Mom 3 #105

   Moving Forward

   Brianas syster Brittney sticker iväg och lämnar Briana i sticket. Alex och Matt försöker reda ut sina problem. Mackenzie och Josh åker på säsongens första rodeo. Katie är modell i en modevisning, trots Joeys protester.

  • Teen Mom 3 #106

   To be Judged

   Briana fattar ett beslut angående Devoins närvaro i deras dotters liv. Katie är misstänksam över vad Joey gör på fritiden. Alex vill inte längre ha nåt med Matt att göra. Mackenzie försöker stötta Josh i hans första rodeo.

  • Teen Mom 3 #107

   Into the Distance

   Briana möter Devoin i rätten. Katie vill att Joey överväger ett jobberbjudande. Mackenzie har det inte lätt när Josh prioriterar rodeon före henne, och Alex blir chockad när Matt tackar nej till ett erbjudande som kunde förändra deras liv.

  • Teen Mom 3 #108

   Some Days Matter More

   Det blir spänt mellan systrarna när Briana börjar på college. Katie gör sitt bästa för att acceptera Joeys nattpassattityd. Alex bestämmer sig för att gå på skolbalen, och Mackenzie och Josh pratar knappt med varandra på farsdag.

  • Teen Mom 3 #109

   Don't Lie To Me

   Briana bestämmer sig för att börja ta preventivmedel och Alex anklagar sin mamma för att ha tappat bort viktiga saker. Katies födelsedag blir en katastrof och Mackenzie upptäcker att Josh har ljugit för henne under en lång tid.

  • Teen Mom 3 #110

   Strike Out Alone

   Briana firar sin födelsedag bakom ryggen på sin mamma, och Alex börjar dejta en ny kille. Mackenzie åker och campar för att glömma Josh, medan Katie och Joeys förhållande når bristningsgränsen.

  • Teen Mom 3 #111

   The Truth Hurts

   Mackenzie är förkrossad över Josh men bestämmer sig för att inte jaga honom. Briana vill börja dejta men hennes mamma är emot det. Alex går ut för första gången sen hon fick Arabella, och Katie blir chockad över hur fort Joey gått vidare.

  • Teen Mom 3 #112

   Taking Changes

   Briana har ett hemligt förhållande, medan Alex bjuder in Matt på Arabellas ettårskalas. Katie låter Joey ta hand om Molli en helg, och Mackenzie och hennes föräldrar har inte samma syn på vissa saker.

  • Teen Mom 3 #113

   For Better or Worse

   Katie vill fira Mollis ettårsdag med Joey, medan Briana, till allas förvåning, kontaktar Devoin. Alex försöker att uppfostra sitt barn med Matt, och Mackenzie och Josh är inte överens om vad det innebär att vara en familj.