Are You The One?

"Are You The One?" väljer ut 10 singelkvinnor och 10 singelmän som inte lyckats hitta varaktig kärlek, och kommer först att genomgå en grundlig utvärdering med hjälp av professionella matchmakers och psykologer.
  • Reunion Special

   Alla tjugo deltagarna återförenas med Ryan Devlin för att diskutera det som hände på Hawaii och vi får se aldrig visat material, chockerande avslöjanden och skvaller om de par som fortfarande är tillsammans.

  • Are You the One Baby Special

   Deltagarna i säsong ett återförenas för den största händelsen i Ethans och Ambers liv - en bebis! Upptäck vad som hänt deltagarna medan de tillbringar en vild helg ihop för att fira med en sanslös babyhippa på AYTO-vis.

  • 99 Problems But I Can't Find The One

   Värden Terrence J ger en exklusiv inblick i den här säsongens AYtO-deltagare och berättar varför de här 22 singlarna suger på förhållanden.

  • Are You The One?

   Efter flera veckors jakt på kärlek och pengar samlas deltagarna från säsong sex igen, för att avslöja hemligheter om explosiva ögonblick, okänd dramatik, och vad som har hänt sen de lämnade huset.

  • Reunion

   AYTO-gänget möts igen för att fira det största ögonblicket i Ethans och Ambers liv: en BEBIS! Vi får veta vad alla haft för sig när de tillbringar en vild helg tillsammans för att hålla den värsta besbifesten nånsin - i AYTO-stil.

  • 560

   Dramatiken är inte över när lamporna i parceremonin har släckts. I det här direktsända eftersnacket analyseras allt av deltagare, gäster och relationsexperter.