Are You The One?

"Are You The One?" väljer ut 10 singelkvinnor och 10 singelmän som inte lyckats hitta varaktig kärlek, och kommer först att genomgå en grundlig utvärdering med hjälp av professionella matchmakers och psykologer.
  • Are You The One? #501

   101

   Fler par betyder fler chanser till kärlek när 22 singlar flyttar in i ett hus i Dominikanska Republiken för att försöka hitta de elva perfekta paren och vinna det största priset i MTV:s historia: En miljon dollar.

  • Are You The One? #502

   102

   Andre gör helt om när förhållandet med Alicia går på grund. Gianna slits mellan den snälla killen och styggingen. Alla i huset försöker följa sina hjärtan, men allas hjärtan är utspridda.

  • Are You The One? #503

   103

   Kärlekskvadrater blossar upp och orsakar kaos. Ex byter partner för lite romantisk egentid på en dejt från helvetet. Taylor blir förkrossad när Tyler stöter på flera tjejer.

  • Are You The One? #504

   504

   Tyranny övertygar huset att hon har hittat sin rätta. Tylers beteende ger Andre chansen att lägga in en stöt på Taylor. Gianna och Hayden tar sin omaka relation till nästa nivå.

  • Are You The One? #505

   505

   Alicia sviker sin vänskap med Kam, efter ett lögndetektortest är Tyler i allas blickfång, Gianna manipulerar Hayden och det hettar till med Michael.

  • Are You The One? #506

   506

   Efter ytterligare en felmatchning lägger Alicia in en stöt på nån annans karl. Tylers bekännelse får Shannon att tvivla på hans avsikter. Killarnas bästa vänner kränker kompiskoden och avslöjar pinsamma hemligheter.

  • Are You The One? #507

   507

   Det blir spänt mellan kärlekstrianglar vid en dominikansk karneval. Hayden och Carolina går mot en djupare relation, och alla kämpar med hur man ska hantera ickematchande par.

  • Are You The One? #508

   Relationship Rehab

   Stämningen i huset blir spänd när de ickematchande paren står på sig och vägrar separera. Det blir seriöst mellan Hayden och Carolina till Giannas stora sorg, och tjejernas ex motsvarar inte förväntningarna.

  • Are You The One? #509

   Between a Rock and a Love Place

   Efter ett bråk under en fest är Michaels relation till Kathryn i fara. Taktiken splittrar par, och Shannon slits mellan husets åsikter och sitt hjärta.

  • Are You The One? #510

   Eleven is the Magic Number

   Ett desperat hus får en ny chans att vinna kärlek och pengar. Kathryn och Ozzy finner varandra igen, och gänget försöker få Hannah att inse sanningen om sin relation.