The Valleys

Djupt i hjärtat av South Wales böljande gröna landskap finns en tyst och pittoresk plats som kallas The Valleys där nio ungdomar drömmer om kändisskap och limousiner... Ungdomar från de walesiska dalgångarna får en möjlighet att förverkliga sina drömjobb i Cardiff. När tjejerna och killarna flyttar ihop blir de snabbt distraherade av stadens ljus och av varandra. När de sedan träffar sina nya chefer inser de att det inte blir lätt att förverkliga sina drömmar.
  • The Valleys #301

   301

   De vilda ungdomarna från the Valleys är tillbaka! Bland Cardiffs alla galenskaper söker Lateysha efter kärleken, men det är Carley och Jenna som slås med häpnad när det kommer en ny kille - som dessutom utmanar Chidgeys position som högsta hönset.

  • The Valleys #302

   302

   Lateysha får en överraskning när en vän från the Valleys dyker upp. Chidgey och Jack får fullt upp på en möhippa och det är krig och inte kärlek som råder mellan Natalee och Anthony - och bara en av dem kan överleva.

  • The Valleys #303

   303

   Det är första kvällen på Valleywood-turnén och ungdomarna från South Wales ger sig ut på Liverpools gator. Det hela går snett när någon stjäl föreställningen från Lateysha och Carley skickas till sjukhuset i ambulans.

  • The Valleys #304

   304

   Efter förödelsen i Liverpool är ungdomarna tillbaka i Cardiff för att försöka lappa ihop sammanhållningen. Lateysha och Nicole är osams, så Jordan kallar till ett möte för att försöka skapa fred och tar det knepiga beslutet att låta Nicole komma tillbaka.

  • The Valleys #305

   305

   Lateysha vaknar upp övertygad om att Jack varit med en annan tjej och blir glatt överraskad när han varit vaken hela natten av en annan anledning. Valleywood-turnén är inne på sin andra dag, och den här gången åker de till Bristol.

  • The Valleys #306

   306

   Det blir fest i huset när Jenna firar sin 23-årsdag, och likt alla bra födelsedagskalas smäller det högt. Gammalt groll kommer i dagen mellan Lateysha och Nicole när ett gräl går överstyr.

  • The Valleys #307

   307

   Det är sista anhalten på Valleywood-turnén och Dublin sig aldrig likt igen. Det är föreningarnas vecka, Chidgey ber Carley att bli hans flickvän och Nicole och Lateysha blir vänner igen över ett pint stout.

  • The Valleys #308

   308

   Baksmällan från slutet på Valleywood-turnén gick hårt åt både Lateyshas och Jacks och Carleys och Chidgeys kortlivade kärleksaffärer. Men Lateyshas 21-årsdag får alla på festhumör igen när de återvänt till Cardiff.