Geordie Shore

"Geordie Shore" är tillbaka! Håll i er för mer festande, raggande, hånglande, och fylla!
  • The Geordie Shore Awards

   Glöm EMA- och VMA-galan. MTV-priset alla vill ha är Geordie Shore Award. Vi anser att vårt Geordiegäng förtjänar ett pris för sitt hårda arbete. Först får kändisar och fans säga sitt, sen bestämmer vi vem som tar priset.

  • The Best of Geordie Tours

   Vi ser tillbaka på den senaste och bästa säsongen med er dysfunktionella Geordie-familj och de berättar om all sprit och allt skitsnack. Vi ser det bästa ur säsongen och några nya klipp som ni aldrig sett förut!

  • Their Journey Part 1

   I det här specialavsnittet avslöjas allt om hur "Geordie Shore" totalt har förändrat de medverkandens liv, om deras stormiga romanser och om bråken i huset. Dessutom ser ni exklusiva inslag om deras nya lukrativa livsstil.

  • Magaluf Madness Part 1

   Geordie Shore-gänget drar till Magaluf på solsemester. Grabbarna tar igen förlorad tid med damerna, och spänningarna mellan Char och Gaz leder till det största Geordie-bråket hittills!

  • Meet The Newbies

   Nya säsongen av Geordie Shore börjar snart. Men innan den drar igång har Scotty samlat nästan hela gänget för att prata om serien och träffa de senaste tillskotten, som handplockats av honom för att de är såna som alla i stan vill festa med.

  • Cancun Chaos: Top 10’

   I säsong tre såg vi våra favoriter från Tyneside leva loppan i Mexiko. Vad kan gå fel? Allt! Brustna hjärtan och brutna ben, hångel och dumpningar, medgång och motgång...Kändisfans, skvallerfavoriter och journalister listar sina tio favoritögonblick.

  • Their Journey Part 2

   I kväll kartlägger vi hela "Geordie Shore"-gängets kometuppgång, den första tiden i huset, vad de tycker om varandra nu och hur serien har öppnat upp möjligheter och gett dem miljonärstatus.

  • Magaluf Madness Part 2

   Mer galenskaper i Magaluf när Geordie Shore-gänget har svårt att hålla sams. Under Charlotte och Vickys vaksamma ögon fortsätter Gary att charma tjejerna och Holly Holly rockar ännu en våt t-shirttävling!