Geordie Shore #1906

Nathan hälsar på Sophie för att förstå varför hon åkte. Scott berättar att Anna ska ordna en singelkväll. Nathan är på! Bethan anser sig inte vara singel men det gör Beau - hoppsan! Allt blir helt fel och Beau gör slut med Bethan.
  • Geordie Shore #1901

   Geordie Shore

   Geordisarna är tillbaka! Men denna gång slänger Anna och Scotty T in fyra nykomlingar. De gör sitt bästa för att passa in men gamlingarna finns alltid tillgängliga för att visa dem hur man festar!

  • Geordie Shore #1902

   Geordie Shore

   När Nathan deppar ner sig bestämmer sig familjen för att ha fest för att muntra upp honom. Sophie saknar sin pojkvän medan nykomlingarna gör sig hemmastadda. Abbie sätter käppar i hjulet för Beau och Bethan.

  • Geordie Shore #1903

   Newbies Beau & Bethan Get It On!

   Nathan och Chloe mår inte bra och tjejerna har förfest utan att bjuda in honom. Trots att han inte är ute efter nåt förhållande dras Beau till Bethan och de får ihop det.

  • Geordie Shore #1904

   Buckle Up! The Geordies Hit Belfast!

   Anna berättar för gänget att de ska till Belfast. Geordisarna njuter av allt vad staden har att erbjuda. Tahlia raggar till och med upp en servitör! Men se går allt åt skogen när Chloes och Sams förhållande når botten och de tar paus.

  • Geordie Shore #1905

   The Family Is Rocked!

   Geordisarna återvänder till stan och får en chock när ett bekant ansikte återväder. Bethan och Beau prövas medan Chloe och Sam börjar få rätsida på sitt förhållande. Sophie måste fatta ett svårt beslut.

  • Geordie Shore #1906

   Trouble In Paradise!

   Nathan hälsar på Sophie för att förstå varför hon åkte. Scott berättar att Anna ska ordna en singelkväll. Nathan är på! Bethan anser sig inte vara singel men det gör Beau - hoppsan! Allt blir helt fel och Beau gör slut med Bethan.

  • Geordie Shore #1907

   Beau & Bethan Back On!

   Några av nykomlingarna blir irriterade på Nats konstanta daddande. Nathan slår sig ihop med de andra singlarna Tahlia och Alex. Sam och Chloe har det mycket bättre och efter en jobbig dag blir Beau sams med Bethan.

  • Geordie Shore #1908

   Cardiff Carnage!

   Anna berättar för gänget att de ska åka till Cardiff. Beau är glad för att alla ska få träffa hans bror Harvey, som bor där. Men det gör Bethan nervös. Familjen har jättekul i Wales och Thalia hånglar med Harvey.

  • Geordie Shore #1909

   Dizzy Heights!

   Geordisarna har fest i huset! Fullt ös och mycket hångel. Beau väljer Bethan stället för Abbie, vilket leder till att Chloe och Nathan blir osams - igen! Scott beslutar att lagandan måste stärkas, så de två får testa rappellering.

  • Geordie Shore #1910

   Fight Night!

   Nathan ordnar en överraskningfest för Tahlia, hans singelbästis. Aaron ringer och bjuder in familjen för att stötta honom när han ska gå sin första MMA-match in Newcastle. Alla sluter upp och stämningen är på topp.