JC Chasez

 • Joshua Scott Chasez (mer känd som JC), född 8 augusti 1976 i Washington, D.C., är en amerikansk sångare, låtskrivare, underhållare, musikproducent och skådespelare. Chasez var medlem i pojkbandet 'NSYNC. Han är jurymedlem i America's Best Dance Crew på MTV.

  Uppväxt

  När Chasez var fem år adopterades han bort till Roy och Karen Chasez i Bowie, Maryland. Hans riktiga mamma kunde inte klara av att fostra honom själv efter att hans pappa, som han aldrig har träffat och har aldrig planerat göra det, lämnade henne. Han har en bror och en syster.

  Låtskrivare till Anders Fernette

  Inför Melodifestivalen 2011 skrev han tillsammans med Kristian Lundin och Carl Falk låten "Don't Stop" till Anders Fernette. Dock log låten låg uppe på internet så den diskkvalificerades och ersättes av låten "Run", skriven av Desmond Child, Negin Djafari, Hugo Lira, Ian-Paolo Lira och Thomas Gustafsson.

  Externa länkar

  • JC Chasez på Internet Movie Database (engelska)

  Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.